BOEK: De Machtige Mindset

 


Op 8 november 2016 is DE MACHTIGE MINDSET uitgebracht. In dit boek leg ik uit hoe je aan een positiever zelfbeeld en aan meer zelfvertrouwen komt én ik vertel je hoe je dat vervolgens behoudt.

Al heel lang bestudeer ik de mind. Ik vind het fascinerend wat gedachten met je kunnen doen en voor je kunnen doen.  Aan de hand van al deze opgedane kennis en voorbeelden van mijn eigen ervaringen én die van anderen, leid ik jou in dit boek naar een plezieriger en dus kwalitatief veel beter leven toe!

 

“Dit boek heeft mij geleerd dat er altijd nog wat te leren valt.” R

“Ik ben mij nu veel bewuster van mijn gedachten.” D

“Ik had geen uitgesproken negatief zelfbeeld, maar jouw boek heeft mij toch weer verder geholpen. Dankjewel!” F

“Dit boek vol positivisme bewijst hoe mensen vaak door kleine stappen veel gelukkiger kunnen worden.”

Maria Genova, journalist & schrijver