Ervaringen

Mijn ervaring met Jeannette is zeer bijzonder. Ik had wat vragen/moeilijkheden mbt het gedrag van mijn dochter en wist even niet meer hoe ik het nu op kon pakken. Jeannette gaf mij hele duidelijke en heldere tips en handvatten hoe ik het voor ons beiden zo goed mogelijk kan laten slagen. En met succes! Mijn dochter bloeide helemaal op!
Het mooie en bijzondere is dat Jeannette exact wist wat mijn dochter voelde en beleefde waardoor de tips echt zo bruikbaar waren en zo goed vielen bij mijn dochter dat ze eigenlijk heel snel omsloeg naar een totaal ander kind. Jeannette is een hele lieve en vooral warme persoonlijkheid. Ze heeft ons echt geweldig geholpen en wat ik zo mooi vind is dat ze daar net zo van geniet als dat wij doen.

D.
Jeannette is een positieve vrouw die met haar intuïtie , skills en goede observatie snel tot de kern komt. Ze neemt je mee op een reis die je nieuwe inzichten zal brengen.

N.
Ik heb het voorrecht gehad een tijdje met Jeannette te mogen samenwerken.Ze is een gedreven vrouw met veel interesses en talenten. Ze straalt zelfvertrouwen uit en is erg prettig in de omgang. Haar meeleven met anderen is groot, tegelijkertijd houdt ze overzicht en is ze duidelijk in wat ze wil. Dank je wel Jeannette, voor de fijne samenwerking!

A. (Remedial Teacher)
De liefde en het vertrouwen dat je anderen geeft, komt zo diep uit jezelf dat je voor een ander een spiegeltje mag zijn waardoor zij zichzelf beter leren kennen. Top!

R.

Wat een verhelderende sessies heb ik bij Jeannette (Coachingspraktijk Alkmaar) gehad.

In mijn hoofd geen uitweg meer kunnen vinden van allerlei emoties en situaties. Denkende dat hier geen makkelijke/korte behandelmethode voor te vinden is. Maar de oplossing weet Jeannette wel te bieden, binnen zes sessies heb ik mijn lijntjes weer helder en kan ik zelf weer de draad oppakken om de energie voort te zetten.


Wat een familieopstelling door middel van ankers al niet inzichtelijk heeft gemaakt. Na de tweede sessie waren er in mijn gezinssituatie al direct dingen voelbaar/merkbaar en dat is nog steeds merkbaar, zelfs nu nog... 2 maanden na de laatste sessie.


Hartelijk dank voor je fijne en professionele hulp Jeannette! C.
Ik vind de manier van coachen door jou warm en vertrouwd. Je doet dit werk vanuit passie en dat voel je als cliënt.

S.
De coaching van Jeannette heb ik als zeer prettige ervaren. Jeannette heeft overzicht en inzicht in de onderwerpen en/of situaties die je graag wilt bespreken. Daarbij zorgt Jeannette ervoor dat de doelen die je stelt realistisch zijn. Daar heb ik ook na de coaching erg veel aan gehad!

M.
Je bent iemand die van aanpakken weet. Het genogram en de familieopstelling hebben mij een duidelijk inzicht gegeven. Dit inzicht is een goede leidraad om verder mee te leven.

 

J.
Ik ben bij Jeannette gekomen om wat hulp te krijgen om inzicht te verwerven in de issues waar ik mee worstelde. Zij heeft door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heel snel de kern van het probleem geraakt. Na enkele gesprekken was al duidelijk dat Jeannette met haar aanpak de juiste stappen kon helpen zetten in het werken naar een oplossing. Haar doortastendheid in het lezen van mensen en beoordelen welke aanpak bij die persoon past hebben toch wel bijgedragen aan het snelle resultaat. En omdat de aanpak dicht bij de persoon zelf ligt, is deze ook erg effectief met blijvend effect.

Ik raad Jeannette aan als je echt je issues wilt aanpakken.

O.
Je hebt me uitstekend geholpen en alle middelen ingezet om mij verder te helpen.  Je hebt voor mijn gevoel alles uit de kast getrokken om mij er door heen te slepen en dat is je behoorlijk gelukt.  Zonder jou was ik niet zo ver gekomen.  Jij bent er in geslaagd om mij door een moeilijke tijd heen te sleuren. Jouw manier van coachen is erg prettig.  Je bent echt heel toegewijd  en staat altijd voor me klaar, of het nou via whattsapp of telefoon is als het even niet lekker gaat kan ik je altijd om hulp vragen. Dat voelt heel fijn en is voor mij altijd heel belangrijk geweest. Ik ben je heel dankbaar.

 

B.
Ik vond de gesprekken heel prettig en heb nu weer een andere/nieuwe kijk op dingen. Je bent duidelijk, rustig (geduld) en begripvol. Je hebt echt als doel dat men na de sessies weer anders naar bepaalde punten in het leven zal kijken. Het is fijn om te weten wat ik kan verbeteren/andere kijk op dingen kan krijgen. Sommige punten weet ik van mezelf, maar het is goed om er weer bewust van te worden. Bij de poppetjes moest ik wel een beetje lachen, maar ging ook goed nadenken over welke ik zou pakken (kleur/grootte).

D
Om met de woorden van Barry Stevens te spreken: vooral doorgaan! Ik heb de coaching als erg prettig ervaren. Jouw manier van coachen is praktisch, met af en toe een zweverig moment wat uiteindelijk keurig op aarde landt!

R.Jeannette is een super mens en een geweldige coach.

Ze komt direct bij je binnen als je met haar praat en stelt je gelijk gerust waardoor je je direct op je gemak voelt. Hierdoor zorgt ze ervoor dat er inzichten bij jezelf naar boven komen die altijd onderdrukt waren. Mij heeft het veel inzichten gegeven waardoor een hoop duidelijk is geworden, hoe je jezelf een veel gelukkiger leven kunt laten geven.

Blokkades die er zijn, die onbewust de mensen en het gezin waar ik zielsveel van houd, pijn heeft gegeven. Niet bewust die pijn hebt veroorzaakt maar hierdoor realiseer ik mij achteraf waardoor dat is veroorzaakt. Met het inzicht wat door de gesprekken met Jeannette naar boven komt, kun je het leven mooier en gelukkiger maken voor jezelf en voor diegenen waar je om geeft.

Leef je mooiste leven is echt iets wat bij mij is binnengekomen en zij geeft je de ruimte om daar ook zelf invulling aan te geven. Belangrijk is dat alleen jij jezelf gelukkig kunt maken en Jeannette ondersteunt hierin om dit ook te kunnen ontwikkelen waardoor je dat ook zelf gaat voelen. Ze geeft je de energie om dit vast te houden. Het wordt allemaal helder en zij geeft hierbij een gevoel van hechte betrokkenheid. Door haar hulp ga ik mijn mooiste leven en dat van mijn bedrijf nog tegemoet, waarbij ik mijn gezin en mijn bedrijf de juiste balans in aandacht kan geven wat het verdient. Weten wat je hebt en wilt houden vergt ook emotionele inspanning, die ik door haar hulp duidelijk voor ogen heb gekregen. Mij heeft het ook gebracht dat ik negatieve denkwijzen kan ombuigen en daardoor positief in het leven kan staan en de juiste keuzes kan en wil maken wat goed is voor mijn gezin en bedrijf. Hierdoor geef ik nu veel beter invulling aan de belangrijke dingen in het leven. Ik neem de regie over mijn leven terug. Hiervoor ben ik Jeannette eeuwig dankbaar omdat het mijn leven echt verrijkt. Het resultaat van mijn coaching bij Jeannette is dat het echt iets oplevert en die waarde zien is onbetaalbaar. Jeannette, dank voor je hulp om mijn mooiste leven te mogen leiden.

C.
Jeannette beschikt over de fantastische capaciteit om te zien wat mensen nodig hebben; jong of oud, cliënt of collega.. Ze doet dit met ongelofelijk veel respect en daagt ook anderen uit tot het kijken met een genuanceerde blik. Samenwerken met Jeannette was een heerlijke en leerzame ervaring, met veel humor en relativering.

E.
Jouw manier van coachen is niet zwevend; het is direct! En het is prettig dat je dingen niet voor zegt. Mensen moeten er inderdaad zelf komen!

W.