Gratis aanbod

Lees gratis het eerste hoofdstuk van De Machtige Mindset.

Op 8 november 2016 is DE MACHTIGE MINDSET uitgebracht. Dit boek helpt jou aan een positiever zelfbeeld en aan meer zelfvertrouwen én vertelt je hoe je dat vervolgens behoudt. Hoe staat het met jouw mindset? Je bent nooit uitgeleerd; in welke fase van jouw persoonlijke ontwikkeling jij je ook bevindt, er is ALTIJD nog wat te leren.

Aan de hand van voorbeelden van mijn eigen belevenissen leid ik jou naar een positiever zelfbeeld en dus naar een plezieriger leven toe!

“De Machtige Mindset”

Hét recept voor een positief zelfbeeld.

Jeannette Carati

“Dit boek vol positivisme bewijst hoe mensen vaak door kleine stappen veel gelukkiger kunnen worden.”

Maria Genova, journalist & schrijver

“De liefde en het vertrouwen dat je anderen geeft, komt zo diep uit jezelf dat je voor een ander een spiegeltje mag zijn waardoor zij zichzelf beter leren kennen. Top!” R.

Gratis 21 affirmaties voor veel meer zelfvertrouwen

Zou jij positiever over jezelf willen denken en zou je dus graag meer zelfvertrouwen willen hebben?

Een superkrachtige tool hiervoor is het gebruik van affirmaties. Affirmaties zijn korte, krachtige zinnen die ervoor zorgen dat je zelfbeeld positiever maken en jouw zelfvertrouwen versterken. De krachtige zinnen hebben daarom uiteraard een positieve inhoud. Ze werken het allerbeste als je deze zinnen meerdere keren per dag blijft herhalen in je hoofd of als je ze een aantal keren opschrijft.

Wil jij gratis 21 voorbeelden van krachtige affirmaties ontvangen? Laat me dan hieronder even weten waar ik ze naar toe mag sturen.