12 maanden programma: Creëer jouw nieuwe realiteit

12 maanden programma

Creëer jouw nieuwe realiteit

Je kunt jouw leven creëren zoals jij dat wilt

Heb jij altijd (misschien van jongs af aan) al een soort drang gevoeld van: “Ik wil dóór en ik wil méér!”? Heb je er op dit moment echt genoeg van het gevoel dat het lijkt alsof je stilstaat? Wil je veel en veel meer uit jezelf halen? Wil je je eigen bedrijf starten? 

Wil je weer bruisen van de energie en de wereld weer aan je voeten hebben?

Dat kan. For sure. Zolang jij blijft doorgaan met wat je gewend bent om te doen, zal je altijd dezelfde niet bevredigende resultaten behalen. Gegarandeerd. Je leven is namelijk wat je denkt. Zolang jij blijft denken op het level waar je nu op denkt, sta je over een jaar nog precies waar je nu staat. Dan blijven je relaties met andere mensen hetzelfde, blijft je inkomen hetzelfde, etc. Als je blijft focussen op je huidige resultaten, krijg je meer van de huidige resultaten. Als ik je mag leren hoe je je bewustzijn kunt vergroten en op een hoger bewustzijnsniveau kunt gaan functioneren, dan zal je ontdekken dat je zelf zoveel meer in de hand hebt dan je nu denkt.

Wat nou als je je over een jaar compleet anders zou voelen?

Ik kan je helpen om al jouw vastgeroeste overtuigingen en meningen die jou niet dienen, voorgoed achter je te laten. Ik kan je laten zien dat jij tot veel meer in staat bent dan je nu denkt, door anders te dénken. Ik weet zeker dat je nu nog tijd verspilt. Je verspilt je tijd aan dingen die je helemaal niet wilt doen of je verspilt je tijd aan werk dat je eigenlijk niet wilt doen. Je verspilt je tijd aan mensen waar je helemaal geen tijd mee door wilt brengen. Jij mag helemaal zelf gaan bepalen met wie, waar en wanneer jij je tijd doorbrengt.

Ga je tijd nu efficiënt besteden!

Weet dat jouw tijd kostbaar is. Eén van de eerste dingen die je moet weten als je persoonlijk wilt groeien, is dat je NOOIT je tijd moet verspillen. Geen dag. Als je er voor kiest om vanaf nu je tijd nuttig te gaan besteden door de volle aandacht aan je persoonlijke groei te geven, dan zal je over een jaar beseffen: IK HAD MEZELF GEEN GROTER KADO KUNNEN GEVEN! Echt, er is geen beter gevoel dan het gevoel van persoonlijke en financiële vrijheid.

MAAK iets van je leven! En begin vandaag.

Wat ga je leren?

 • Je zult het coachprogramma afsluiten met een schat aan informatie en een heleboel meer zelfkennis
 • Je zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en je voelt je weer sterk en krachtig om jouw leven te gaan leven zoals jij dat wilt
 • Je zet jezelf op de eerste plaats en je schudt alles van je af wat jou belemmert om vanuit zelfvertrouwen de juiste keuzes te maken, bij die keuzes te blijven en een heerlijk leven te kunnen leven
 • Je krijgt inzicht in jouw systeem van denk- en gevoelspatronen (waarom denk je wat je denkt, voel je wat je voelt en doe je wat je doet);
 • Je krijgt ondersteuning om jouw mindset zó te veranderen dat je naar je toe kan trekken wat jij wilt en het leven kan leven dat jij wenst
 • Je leert welke 6 mentale vermogens jij hebt en je leert ze begrijpen, ontwikkelen en toe te passen
 • Je leert denken in resultaten
 • Je leert je persoonlijke succes-puzzel op te lossen
 • Je krijgt van mijn tools (lees- en doewerk) om vorm te geven aan wat je WEL wilt
 • Je krijgt positieve energie die je blijft inzetten.
 • Je ervaart een life-changing shift in jouw persoonlijke ontwikkeling

Stuur een mail naar jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl of bel 0652607562 voor een eerste vrijblijvend gesprek.

Alle individuele coachprogramma’s zijn inclusief de audiotraining, gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen. En gedurende jouw programma heb je gratis toegang tot alle seminars en workshops. Ook ben ik altijd bereikbaar via mail of Whatsapp voor als je vragen wilt stellen of steun nodig hebt. 

De individuele coaching wordt in veel gevallen door de werkgever betaald. De achterliggende gedachte daarbij is: Het is voor een bedrijf duurder als een werknemer thuis komt te zitten, dan dat de werkgever mij moet betalen. Ik raad je daarom aan om even met je werkgever te overleggen. Je werkgever is er bij gebaat als het met jou goed gaat.