Individuele mental coaching 3 maanden

“Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen.”

Wat is jouw wens?

Ben je eraan toe om je te gaan voelen zoals jij je écht wilt voelen? Wil je eindelijk gaan doen wat je écht wilt doen? Wil je zo graag die persoon zijn die je zo ontzettend graag wilt zijn? Heb je een brandend verlangen dat er bepaalde dingen gaan gebeuren? Ik kan je vertellen: dan gaan ze ook gebeuren. Ik kan je helpen elk doel te bereiken. Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling?

“Ontspannen zijn, veel meer zelfbewust zijn, rust in mijn leven en mijn hoofd hebben, doen wat ik echt zelf wil, omgaan met wie ik wil”; dat zijn de wensen van mijn cliënten en daar help ik ze bij. Heb jij ook zo’n wens? Of één die daarop lijkt?

Hoe jij over jezelf denkt, bepaalt hoe jij je voelt en dus ook hoe jij je gedraagt. Hoe voel jij je in (grote) gezelschappen? Lukt het jou om de juiste partner te kiezen? Ben je gelukkig in het werk dat je doet? Als je (ruim) voldoende zelfvertrouwen hebt, kun je veel betere keuzes maken. Daar is mijn coaching op gericht; zorgen dat jij weet waar je voor staat en daardoor vanuit rust en vertrouwen jouw keuzes voor werk, een partner etc. kunt maken.

“Lieve Jeannette, Je hebt me in beweging gebracht. Het vertrouwen en geloof gegeven dat ik goed op weg ben. Ik weet nu wie ik ben en dat het goed is. Dank je!” M.

Ik maak het concreet voor je

Ik hou van concreet. En ik hou van praktisch. Daarom heb ik een super krachtig coachprogramma gemaakt dat ik volledig aan jouw persoonlijke situatie aan kan passen.
Waarom denk jij zoals je denkt?
Waarom doe jij zoals je doet?
Waarom voel jij je zoals jij je voelt?
Als je dat weet, groeit jouw zelfvertrouwen met enorme sprongen en ontstaat er een zelfbeeld dat helemaal klopt. En ik kan dat samen met jou concreet maken, want vanuit dit zelfvertrouwen en het positieve zelfbeeld kun jij eenvoudig de juiste keuzes voor jezelf maken.
Jij hebt jouw verhaal en het doet ertoe! Want jij doet ertoe!

Wat kun je van de mental coaching verwachten en wat ga je leren?

Voordat we beginnen, vraag ik je om op te schijven wat jouw gewenste situatie is. Wat wil je graag? Wat is je doel? Waar verlang je naar?

We gaan aan je zelfbeeld sleutelen, we gaan bespreken wat er voor jou voor nodig is om een succesvol leven te hebben, we gaan jouw gewenste leven vormgeven, we gaan een genogram maken, een opstelling doen en nog veel meer.

Je zult een coachprogramma afsluiten met een schat aan informatie en een heleboel meer zelfkennis. Je zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en je voelt je weer sterk en krachtig om jouw leven te gaan leven zoals jij dat wilt. Je zet jezelf op de eerste plaats en je schudt alles van je af wat jou belemmert om vanuit zelfvertrouwen de juiste keuzes te maken en een heerlijk leven te kunnen leven. En het allerbelangrijkste: Je zult jezelf zoveel leuker vinden!

Je hebt maar één leven; daar kun je dan maar beter het mooiste en leukste leven van maken!

Wat kun jij NU doen?

Jij kunt nu een mail sturen naar jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl , waarin je mij vertelt wat je anders wilt in je leven. Voor welke keuze(s) sta je? Vervolgens spreken we een datum en tijd af voor een eerste gesprek. Tijdens dat gesprek leg ik uit hoe jij jouw doelen kunt bereiken en stel ik je een plan van aanpak voor. Ik hou van snel, krachtig en efficiënt. We gaan ons vooral met jouw toekomst bezighouden. We kijken wel om naar wat er met je gebeurd is, want daar kunnen we veel van leren. Maar we gaan daar niet heel erg diep op in. Dat is helemaal niet nodig en word je alleen maar onnodig labiel van. Voor het eerste gesprek hoef je niet te betalen en is zelfs geheel vrijblijvend.

Wat doe ik?

Als je mij al langer volgt, weet je dat dit coachprogramma steeds verder aangescherpt en verbeterd wordt. Ik studeer elke dag. Zo word ik beter en beter en blijf ik in ontwikkeling. Ik hou van praktisch, ik hou van dóen. Ik hou van effectief. Wil jij je leven leven zoals jij dat wilt? Ik zou het doen. Want elke dag gaat er weer een dag van je toekomst af!
Maak je toekomst zoals jij dat wilt en begin daar nu mee!

“Ik ben bij Jeannette gekomen om wat hulp te krijgen om inzicht te verwerven in de issues waar ik mee worstelde. Zij heeft door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heel snel de kern van het probleem geraakt. Na enkele gesprekken was al duidelijk dat Jeannette met haar aanpak de juiste stappen kon helpen zetten in het werken naar een oplossing. Haar doortastendheid in het lezen van mensen en beoordelen welke aanpak bij die persoon past hebben toch wel bijgedragen aan het snelle resultaat. En omdat de aanpak dicht bij de persoon zelf ligt, is deze ook erg effectief met blijvend effect. Ik raad Jeannette aan als je echt je issues wilt aanpakken.” O.

Wat kost de mental coaching?

De coaching kost vooral tijd. Tijd waarin jij je inzet om alles uit jezelf te halen wat erin zit. Je gedachten en gewoontes die jou niet dienen, moeten veranderd worden. Dat is hard werken. Het traject bestaat uit 6 consulten. Een consult duurt één tot anderhalf uur. Daarnaast ben ik tussendoor altijd bereikbaar via whatsapp of mail voor al je vragen of extra behoefte aan support. De investering voor het traject is €1195. (Betaling in 4 termijnen van € 299,00 mag ook; stuur dan even een mailtje met dit verzoek naar jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl). Dat is inclusief gratis deelname aan mijn seminars én een gratis audiotraining gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen. Wat het je allemaal oplevert, lees je hieronder.

Wat levert de mental coaching op?

Dit is eigenlijk de belangrijkste vraag. Dat leerde ik van mijn eigen coaches: “je moet niet vragen wat het kost, je moet vragen wat het oplevert!” Daar gaan we:

  • Inzicht in jouw systeem van denk- en gevoelspatronen (waarom denk je wat je denkt, voel je wat je voelt en doe je wat je doet);
  • Ondersteuning om jouw mindset zó te veranderen dat je bijna als vanzelf weet wat je het beste kunt kiezen en dus naar je toe kan trekken wat jij wilt en het leven kan leven dat jij wenst;
  • Positieve energie die je blijft inzetten;
  • de ontdekking dat jij je leven écht kan leven zoals jij dat wilt: je pakt zonder problemen de regie!

• En wat het je tot slot vooral oplevert….VEEL meer kwaliteit van leven en RUST!

FAQ:

Ik woon niet dichtbij Alkmaar. Kun je mij tóch helpen?

Jazeker! Als je niet op een voor jou redelijke afstand woont om naar de praktijk toe te komen, kijk dan bij het andere programma: een half jaar coaching op afstand. Mental coaching kan ook via Skype, ZOOM of telefoon.

Kan ik ergens de ervaringen lezen van andere mensen die jij gecoacht hebt?

Ja, dat kan: je kunt hier lezen wat anderen zeggen.

Wordt jouw begeleiding vergoed?

Dat hangt ervan af hoe je verzekerd bent. Je kunt er hier meer over lezen.

Kies voor jezelf en kies voor een fijn leven. Ik help je met liefde. Mijn onvoorwaardelijke steun heb je al.

De individuele coaching wordt in veel gevallen door de werkgever betaald. De achterliggende gedachte daarbij is: Het is voor een bedrijf duurder als een werknemer thuis komt te zitten, dan dat de werkgever mij moet betalen. Ik raad je daarom aan om even met je werkgever te overleggen. Je werkgever is er bij gebaat als het met jou goed gaat.

(Mijn persoonlijk mentor is Bob Proctor. Ik leer jou wat ik van hem leer; succes is dus voor jou gegarandeerd!)