6 maanden programma: Denk in resultaten

6 maanden programma

Hoe je denkt bepaalt jouw resultaten

Gaat het in je relatie niet zoals jij dat wilt? Zou je meer geld willen verdienen? Loopt het op je werk niet zoals het zou moeten? Vraag je je regelmatig af of ‘dit het nou is?”.  Weet je niet echt hoe het voelt om gelukkig te zijn? Heb je moeite met loslaten? Heb je regelmatig negatieve gedachten over jezelf of over de wereld? Als je op 1 of meerdere vragen ‘JA’ geantwoord hebt, dan is dit JOUW coachprogramma!

Een half jaar lang ga ik je begeleiden naar een LEVEN dat jij ECHT WILT. Ik ontvang je in mijn praktijk aan de dr Schaepmankade 1 in Alkmaar waar we 12x met elkaar in gesprek gaan en waarin ik je zal begeleiden in het stellen van de juiste persoonlijke doelen en het behalen daarvan.

Wat kun je van deze mental coaching verwachten en wat ga je leren?

Voordat we beginnen, vraag ik je om op te schijven wat jouw gewenste situatie is. Wat wil je graag? Waar verlang je naar?

Vervolgens gaan we zelfbeeld verbeteren, bespreken wat er voor jou voor nodig is om een succesvol leven te hebben, jouw gewenste leven vormgeven en we gaan een genogram maken en een opstelling doen.

En het belangrijkste dat je gaat leren, is te denken in resultaten die JIJ WILT. Als je blijft denken aan je huidige resultaten, creëer je daar meer van.

Wat levert deze mental coaching op?

Je zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen en je voelt je weer sterk en krachtig om jouw leven te gaan leven zoals jij dat wilt

Je krijgt inzicht in jouw systeem van denk- en gevoelspatronen (waarom denk je wat je denkt, voel je wat je voelt en doe je wat je doet);

Je krijgt ondersteuning om jouw mindset zó te veranderen dat je naar je toe kan trekken wat jij wilt en het leven kan leven dat jij wenst

Je leert denken in resultaten

Je krijgt van mijn tools (lees- en doewerk) om vorm te geven aan wat je WEL wilt

Je krijgt positieve energie die je blijft inzetten.

Alle individuele coachprogramma’s zijn inclusief de audiotraining, gericht op het vergroten van jouw zelfvertrouwen. En gedurende jouw programma heb je gratis toegang tot alle seminars en workshops. Ook ben ik altijd bereikbaar via mail of Whatsapp voor als je vragen wilt stellen of steun nodig hebt. 

De individuele coaching wordt in veel gevallen door de werkgever betaald. De achterliggende gedachte daarbij is: Het is voor een bedrijf duurder als een werknemer thuis komt te zitten, dan dat de werkgever mij moet betalen. Ik raad je daarom aan om even met je werkgever te overleggen. Je werkgever is er bij gebaat als het met jou goed gaat.