Investeren in jezelf

“Lieve Jeannette,
Hoe ik mij nu voel is zo ontzettend fijn! Ik ben positief, rustig, gelukkig en bruis van energie! Alles komt op het juiste moment op mijn pad. Wat jouw coaching met mij heeft gedaan is echt fantastisch! Ik krijg alleen maar positieve reacties en mijn zelfverzekerde uitstraling wordt gezien! Wat zal de wereld er mooier uitzien als meer mensen jouw coaching zullen volgen. Iedereen een positieve mind! Ik heb het gedaan en ik ben jou ontzettend dankbaar!!!” N.

Persoonlijke coaching TO THE TOP 12 maanden

Maak jouw gewenste leven realiteit

Wil je weer bruisen van de energie en de wereld weer aan je voeten hebben? Dat kan. For sure. Zolang jij blijft doorgaan met wat je gewend bent om te doen, zal je altijd dezelfde niet bevredigende resultaten behalen. Gegarandeerd. Je leven is namelijk wat je denkt. Zolang jij blijft denken op het level waar je nu op denkt, sta je over een jaar nog precies waar je nu staat. Als ik je mag leren hoe je je bewustzijn kunt vergroten en op een hoger bewustzijnsniveau kunt gaan functioneren, dan zal je ontdekken dat je zelf zoveel meer in de hand hebt dan je nu denkt.

Dit programma is life changing voor particulieren en voor startende ondernemers.

Persoonlijke coaching 6 maanden

Leer anders denken en behaal andere resultaten

Ben jij toe aan grote veranderingen in jouw leven? Dan is dit JOUW coachprogramma! Een half jaar lang ga ik je begeleiden naar een LEVEN dat jij ECHT WILT. We gaan 12x met elkaar in gesprek gaan en waarin ik je onder andere zal uitdagen om ALLES wat er aan mentale vermogens in jouw zit, te ONTWIKKELEN en te GEBRUIKEN.

Dit programma is life changing voor particulieren en voor bestaande ondernemers.

Persoonlijke coaching 3 maanden

Verander je zelfbeeld voor meer succes

Wil jij stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling? Ben je eraan toe om je te gaan voelen zoals jij je écht wilt voelen? Ik kan je helpen elk doel te bereiken, waarbij je begint met het veranderen van je zelfbeeld. Zoals jij jezelf van binnen ziet, zo ziet jouw leven er aan de buitenkant uit.

Dit programma is life changing voor particulieren.

Live seminar: Het leven dat jij wenst

Ik ga je precies uitleggen hoe je het voor elkaar krijgt dat het in jouw leven nou eens gaat zoals jij dat wilt.

Boek: De Machtige Mindset

Dit boek helpt jou aan een positiever zelfbeeld en aan meer zelfvertrouwen én vertelt je hoe je dat vervolgens behoudt.

Online training: Veel meer zelfvertrouwen in vijf dagen

Wil jij graag je zelfvertrouwen vergroten, zodat je nóg beter keuzes kunt en dúrft maken die echt bij jou passen