Jeannette Carati HOGER LEVEL coachinggroep

Jeannette Carati HOGER LEVEL coachinggroep

Je hebt een verlangen om iets aan jouw leven te veranderen. Je hebt dingen bedacht die je eigenlijk zou willen, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen om het voor elkaar te krijgen. Blijf niet aanmodderen want ik heb de oplossing voor jou: Kom in mijn coachinggroep! Dan ben je niet meer alleen, heb je steun van mij en van de andere leden van de groep, weet je dat de anderen in de groep ook heel bewust bezig zijn om hun leven mooier en beter te maken, heb je toegang tot waardevolle documenten, kun je kijken naar video’s die ik maak over het creëren van het leven dat jij wilt, kun je meedoen aan live sessies waarbij je jouw vragen kunt stellen en mag je gratis naar mijn seminars of workshops komen.

Als ik je coach, deel ik mijn kennis met jou. Ik leg je uit precies uit wat jij wel en niet moet doen zodat jij je doel behaalt. Al die kennis heb ik vergaard door coachopleidingen en coachprogramma’s te volgen en heel veel te studeren.

Studeren brengt mijn niveau van bewustzijn naar een HOGER LEVEL. Je kunt je eigen leven creëren zoals je wilt. Door te echt te snappen hoe dit proces van creatie werkt én door deze kennis toe te passen, kun je je doelen in een oogwenk behalen. Je leven en alles wat je daarin doet ga je op een hoger niveau beleven.
Studeren zorgt voor kennis. Studeren zorgt dus voor macht. Studeren zorgt ervoor dat ik veel beter de regie kan voeren over mijn leven omdat ik mijzelf veel beter leer kennen.

Doe met mij mee en bereik wat ik heb bereikt en meer!

Ik heb mijn leven naar het level gekregen waar het nu op zit, door ELKE DAG te studeren én mij te laten coachen.
* Ik doe nu het werk dat ik het leukste vind.
* Mijn huwelijk is nog fijner en leuker dan het al was.
* De relatie met mijn kinderen is top.
* In mijn bedrijf haal ik de beste resultaten.
Dit alles is het gevolg van het elke dag werken aan mijn mindset. Mijn leven is wat ik denk. Omdat ik andere resultaten wilde, ben ik anders gaan leren denken.

Ook nu studeer ik dus nog elke dag. En jij kunt met mij mee studeren! Jouw bewustzijn wordt daardoor, net als bij mij, groter en groter. Je kunt nooit genoeg studeren.

Waar studeren we zoal uit?

Think and grow Rich, Napolen Hill. De kracht in jezelf, Joseph Murphy. The science of getting rich, Wallace D Wattles, etc.

In deze groep studeren we samen. Elke maand bestudeer je 1 of 2 hoofdstukken, die ik ook aan het bestuderen ben. Een maand lang herhaal je dus dagelijks de leerstof. Je maakt er misschien wel aantekeningen van of onderstreept passages. Dat is prima. De vragen die in je opkomen kun je stellen tijdens live sessies op Facebook, waarin we samen lezen en studeren en waarin jij je vragen kunt stellen. Zo’n sessie is 1x per maand.

Wil jij jouw leven naar een hoger level tillen?

Of je nu meedoet omdat je je relaties wilt verbeteren, of meer zelfvertrouwen wilt ontwikkelen of meer geld wilt gaan verdienen, of iets anders beter of mooier wilt; zolang jij het BESTE VAN JEZELF wilt gaan maken, ben je in deze groep op de juiste plek!

Op Facebookpagina ben je automatisch in contact met mensen die met hetzelfde bezig zijn als jij. Je kunt daarom ook aan de groep je vragen stellen en elkaar supporten.
Het is de bedoeling dat je je in deze groep veilig voelt en dat je geïnspireerd en gemotiveerd raakt en blijft.

Is het alleen maar studeren?

Nee, ik wil je zo goed mogelijk helpen dus deel ik heel graag al mijn kennis. Die kennis kun je lezen, bekijken of beluisteren. Ik post video’s met waardevolle informatie, maar ook bijvoorbeeld handige documenten, of ik wijs je op interessante films of artikelen. Ook deel ik veel van wat ik van mijn mentor Bob Proctor leer. Je hebt dus toegang tot enorm waardevolle content. Alles met als doel dat jij voortdurend bezig kan zijn met jouw persoonlijke groei, waar ter wereld jij je ook bevindt. Mijn coaching is er sowieso op gericht om jou altijd meer te geven dan waar je voor betaalt.

Praktische info:

  • Je hebt een Facebook-account nodig om mee te kunnen doen.
  • Jouw opleidingsniveau is niet van belang. Je WIL om het mooiste en beste van jezelf te maken wel!
  • De boeken waaruit we studeren moet je aanschaffen of lenen; wegens het auteursrecht mag ik je geen kopieën verschaffen.
  • Als je niet bij een live call aanwezig kunt zijn, kun je die altijd terugkijken omdat die op de pagina blijft staan. Ook heb je toegang tot alles wat eerder is gepost.
  • Meedoen kan al voor €399,00 voor 3 maanden (gemiddeld €133 per maand), of voor €599,00 voor 6 maanden (gemiddeld €100 per maand). Mail naar jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl en vertel me of je 3 of 6 maanden mee wilt doen. Dan ontvang je daarvoor de factuur en voeg ik je toe aan de groep.
  • Deelname aan de coachinggroep geeft recht op gratis toegang tot mijn seminars en workshops.
  • Bevalt het zo goed dat je langer dan de 3 of 6 maanden wilt blijven? Dan hebben we daar tegen die tijd contact over. Komt goed!
  • Als je bij mij een individueel coachprogramma volgt, hoef je niet te betalen om mee te doen; het is een bonus op jouw programma. Even aan mij laten weten dat je in de groep wilt is voldoende, dan voeg ik je toe.

Ik ontmoet je graag in de Jeannette Carati HOGER LEVEL coachinggroep!