Jeannette Carati

Iedereen wil méér uit zijn of haar leven wil halen. Houd je dus niet in! Ik help je graag te bereiken wat je wilt.

Waarom werken mijn coachprogramma’s zo goed?

Mijn coaching is zo effectief omdat ik je leer weer helemaal op jezelf te vertrouwen. Ik zorg er namelijk voor dat jij jezelf veel beter leert kennen. Let vooral op het woord ‘leer’ dat ik hier gebruik. Mijn manier van coachen is namelijk niet die van alleen maar vragen stellen aan jou, ervan uitgaande dat ‘alle antwoorden al in jou zitten’. Nee, ik kies ervoor om jou te leren wat ik allemaal geleerd heb over de werking van de mind en hoe je jouw resultaten kunt veranderen door je gedachten te veranderen en vervolgens te ontdekken wat er dan allemaal voor jou mogelijk is. Want dat is veel meer dan dat jij op dit moment denkt.

Als je jezelf beter hebt leren kennen, maak je de juiste keuzes en krijg je de resultaten die jij wilt!

Welke resultaten zijn dat bijvoorbeeld?

  • Verbeterde relatie met je partner (of eindelijk de juiste partner vinden)
  • Verbeterde relaties met je kinderen
  • Verbeterde relaties met anderen; collega’s, buren, etc
  • Verbeterde vriendschappen
  • Productiever op je werk of in je bedrijf
  • Verbeterd inkomen
  • Etc.

Dit alles doordat de relatie met jezelf verbeterd is. Alles begint bij jou.

Jouw omgeving is niet verantwoordelijk voor hoe het met jou gaat. Jij wel ;-).

Ik help jou de regie over jouw leven (terug) te pakken.

Wil je dat het in jouw leven nou eens een keer gaat zoals JIJ dat wil? Je hebt groot gelijk! Jouw leven wordt elke dag een dag korter. Je hebt bovendien maar één leven (of dat wel of niet waar is, is nog niet bewezen); dan kun je het toch beter maar leuk hebben?? Dus, als jouw leven nu niet leuk is, als je eigenlijk niet gelukkig bent..dan is het NU tijd om daar wat aan te doen.

Ik help je weer te leven én te genieten in het NU. Jij neemt weer de regie. Jij bepaalt wat je doet, met wie je dat doet, waar je dat doet en wanneer je dat doet!

Ik wil jou dolgraag leren hoe je alles naar je toe kunt trekken wat je maar wilt. Ik wil jou dolgraag leren hoe je alles in je leven kan hebben, zijn en voelen wat jij wilt. Je moet daarvoor veranderen. Je gedachten moeten veranderen. Je gewoontes moeten veranderen. Zo krijg je nieuwe resultaten. Ik heb ook mijn gedachten veranderd. Daardoor behaal ik nu hele andere resultaten in mijn leven. Als ik kan veranderen, kan jij het ook!

Hoe werk ik?

Ik help je inzichten te verkrijgen waarom je doet zoals je doet, denkt zoals je denkt en je voelt zoals je je voelt. Ik help je inzien waarom je blokkeert en steeds terugvalt in oude patronen. Ik help je keuzes te maken die echt bij jou horen, zodat je geen keuzes meer maakt omdat je (onderbewuste) denkt dat je daar iemand anders een plezier doet.

Wat wil JIJ? Wat VERWACHT jij van je leven? Daar gaat het om!

Ik ga voor resultaat. Ik wil dat jouw probleem of je pijn opgelost wordt. Geen vaag gedoe, maar helderheid en duidelijkheid brengen. Ik wil heel graag dat jouw zelfbeeld verbetert en dat je veel meer zelfvertrouwen hebt!

Wie ben ik?

Mijn naam is Jeannette Carati. Ik ben geboren in 1973. Ik ben getrouwd en ik heb twee schoolgaande kinderen. Ik ben gecertificeerd coach, systeemtherapeut, trainer en docent. Ik ben opgegroeid in Alkmaar. (Vandaar de naam voor mijn praktijk.)

Jarenlang zocht ik naar een weg om mij beter, gelukkiger en relaxter te voelen. Ik las boeken, sprak met mensen en volgde cursussen en opleidingen. Alles met maar één doel: uitzoeken wat het geheim van een goed, relaxt en bevredigend leven is. Al dat studeren heeft geleid tot het schrijven van een boek: DE MACHTIGE MINDSET. Alles gaat om mindset. Daarmee valt of staat alles in jouw leven en werk. Nu doe ik niets liever dan mensen begeleiden zoals jij, zodat jij ook in een situatie komt waarin je je prettig en gelukkig voelt, net als ik. Ik wil je helpen dáár te komen waar jij van droomt. Als ik het kan, kan jij het ook.

En ook nu nog studeer ik elke dag. Elke dag? Ja elke dag. Ik begin mijn dag daarmee. Afhankelijk van mijn dagprogramma soms al om 6.00u. Daardoor blijf ik mij persoonlijk steeds verder ontwikkelen, iets wat een must is om jou goed te kunnen begeleiden.

Sinds januari 2014 heb ik mijn eigen praktijk. Hieronder lees je wat ik daarin doe.

Wat doe ik?

Ik begeleid mensen die vinden dat het bij hen thuis en/of op het werk niet lekker loopt. Ze vinden dat ze daarvoor niet naar een psycholoog hoeven te gaan. Ze willen dat er iemand is die hen coacht en hen snel weer naar een gelukkig en relaxt leven begeleidt.

Waarom doe ik dit?

Ik doe dit omdat ik het belangrijk vind dat je gelukkig bent en je fijn voelt in je leven. Ik vind het heel erg als mensen doormodderen en genoegen nemen met minder, terwijl er mogelijkheden zijn om veel meer plezier uit je leven te halen. Ik heb ook jaren doorgemodderd; dat is zó zonde van de tijd! Tijd is geld, zegt men. Ik vind tijd KOSTBAAR. Wacht niet langer meer en zorg dat JIJ gaat bepalen met WIE en WAAR jij je tijd doorbrengt, zowel privé als in je werk.

“Jeannette is een super mens en een geweldige coach. Ze komt direct bij je binnen als je met haar praat en stelt je gelijk gerust waardoor je je direct op je gemak voelt. Hierdoor zorgt ze ervoor dat er inzichten bij jezelf naar boven komen die altijd onderdrukt waren. Mij heeft het veel inzichten gegeven waardoor een hoop duidelijk is geworden, hoe je jezelf een veel gelukkiger leven kunt laten geven. Blokkades die er zijn, die onbewust de mensen en het gezin waar ik zielsveel van houd, pijn heeft gegeven. Niet bewust die pijn hebt veroorzaakt maar hierdoor realiseer ik mij achteraf waardoor dat is veroorzaakt. Met het inzicht wat door de gesprekken met Jeannette naar boven komt, kun je het leven mooier en gelukkiger maken voor jezelf en voor diegenen waar je om geeft. Leef je mooiste leven is echt iets wat bij mij is binnengekomen en zij geeft je de ruimte om daar ook zelf invulling aan te geven. Belangrijk is dat alleen jij jezelf gelukkig kunt maken en Jeannette ondersteunt hierin om dit ook te kunnen ontwikkelen waardoor je dat ook zelf gaat voelen. Ze geeft je de energie om dit vast te houden. Het wordt allemaal helder en zij geeft hierbij een gevoel van hechte betrokkenheid. Door haar hulp ga ik mijn mooiste leven en dat van mijn bedrijf nog tegemoet, waarbij ik mijn gezin en mijn bedrijf de juiste balans in aandacht kan geven wat het verdient. Weten wat je hebt en wilt houden vergt ook emotionele inspanning, die ik door haar hulp duidelijk voor ogen heb gekregen. Mij heeft het ook gebracht dat ik negatieve denkwijzen kan ombuigen en daardoor positief in het leven kan staan en de juiste keuzes kan en wil maken wat goed is voor mijn gezin en bedrijf. Hierdoor geef ik nu veel beter invulling aan de belangrijke dingen in het leven. Ik neem de regie over mijn leven terug. Hiervoor ben ik Jeannette eeuwig dankbaar omdat het mijn leven echt verrijkt. Het resultaat van mijn coaching bij Jeannette is dat het echt iets oplevert en die waarde zien is onbetaalbaar. Jeannette, dank voor je hulp om mijn mooiste leven te mogen leiden.” C.

Zullen we aan de slag gaan?

KLIK HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.