Ondernemers

Een bedrijf behaalt betere resultaten wanneer het personeel blij en tevreden is. Hoe staat het ervoor in jouw bedrijf? Je hebt jouw mensen nodig!

Haal het personeel weg uit het bedrijf en je hebt geen bedrijf meer

Binnen een bedrijf wordt er gewerkt vanuit een bepaalde overtuiging. “Zo doen wij het hier.” De overtuiging die er binnen het bedrijf is, beheerst de bedrijfscultuur. De bedrijfscultuur is verantwoordelijk voor de resultaten die binnen een bedrijf behaald worden. Ben je niet tevreden over de resultaten? Wil je bijvoorbeeld een omzetverdubbeling? Dan moet er iets veranderen in de bedrijfscultuur; dan moet het personeel anders gaan leren denken. Ik kan exact uitleggen hoe dit werkt en ik kan het proces begeleiden om deze verandering voor elkaar te krijgen.

Wil je werken aan een bedrijfscultuur die klopt, zodat je blije, tevreden, minder vaak verzuimende en productieve werknemers hebt?

Dan kan ik je helpen!

Alles valt of staat met hoe je werknemers denken; over zichzelf en over het bedrijf. Gedachten bepalen resultaten. Managen heeft niet zoveel te maken met het uitzetten van strategieën, maar veel meer met het uitzoeken van hoe je werknemers denken. De overtuigingen van jouw werknemers bepalen de resultaten van jouw bedrijf.

Carlos Valdes-Dapena :

“Goede samenwerking begint niet met een goede relatie of onderling vertrouwen, het begint juist met aandacht voor individuele motivatie.”

“Samenwerking moet gekoppeld worden aan de motieven van de teamleden. Dat is de sleutel tot productief teamwerk.”

Wil je betere resultaten? Mail of bel me voor meer informatie: jeannette@coachingspraktijkalkmaar.nl of 0652607562

“Je bevlogenheid, je enthousiasme, je overtuiging, je vermogen dat over te brengen, je positieve benadering, je rust, de ruimte die je laat, de inzichten die je aanbiedt.. Ik zou je aanbevelen vanuit de ervaring dat ik er baat bij heb gehad. Dat ik inzichten en ideeën heb opgedaan die me geholpen hebben, me nog steeds helpen, om mijn koers te veranderen. Dat er iets is aangeboord waardoor ik nu het vertrouwen heb dat deze nieuwe koers zal beklijven. Je geeft ruimte om te zijn wie je bent en reikt mogelijkheden aan daar op een andere manier mee om te gaan. Je positieve energie werkt stimulerend en motiverend om daar over na te denken en gebruik van te maken.”
J
“Jeannette is een super mens en een geweldige coach. Ze komt direct bij je binnen als je met haar praat en stelt je gelijk gerust waardoor je je direct op je gemak voelt. Hierdoor zorgt ze ervoor dat er inzichten bij jezelf naar boven komen die altijd onderdrukt waren. Mij heeft het veel inzichten gegeven waardoor een hoop duidelijk is geworden, hoe je jezelf een veel gelukkiger leven kunt laten geven. Blokkades die er zijn, die onbewust de mensen en het gezin waar ik zielsveel van houd, pijn heeft gegeven. Niet bewust die pijn hebt veroorzaakt maar hierdoor realiseer ik mij achteraf waardoor dat is veroorzaakt. Met het inzicht wat door de gesprekken met Jeannette naar boven komt, kun je het leven mooier en gelukkiger maken voor jezelf en voor diegenen waar je om geeft. Leef je mooiste leven is echt iets wat bij mij is binnengekomen en zij geeft je de ruimte om daar ook zelf invulling aan te geven. Belangrijk is dat alleen jij jezelf gelukkig kunt maken en Jeannette ondersteunt hierin om dit ook te kunnen ontwikkelen waardoor je dat ook zelf gaat voelen. Ze geeft je de energie om dit vast te houden. Het wordt allemaal helder en zij geeft hierbij een gevoel van hechte betrokkenheid. Door haar hulp ga ik mijn mooiste leven en dat van mijn bedrijf nog tegemoet, waarbij ik mijn gezin en mijn bedrijf de juiste balans in aandacht kan geven wat het verdient. Weten wat je hebt en wilt houden vergt ook emotionele inspanning, die ik door haar hulp duidelijk voor ogen heb gekregen. Mij heeft het ook gebracht dat ik negatieve denkwijzen kan ombuigen en daardoor positief in het leven kan staan en de juiste keuzes kan en wil maken wat goed is voor mijn gezin en bedrijf. Hierdoor geef ik nu veel beter invulling aan de belangrijke dingen in het leven. Ik neem de regie over mijn leven terug. Hiervoor ben ik Jeannette eeuwig dankbaar omdat het mijn leven echt verrijkt. Het resultaat van mijn coaching bij Jeannette is dat het echt iets oplevert en die waarde zien is onbetaalbaar. Jeannette, dank voor je hulp om mijn mooiste leven te mogen leiden.”
F