Workshop: Hoe manifesteer je geld in jouw leven?

Workshop: Hoe manifesteer je geld in jouw leven?

DATUM VOLGENDE WORKSHOP: woensdag 18 september 2019 19.30u

Ik geloof niet in ‘even snel geld verdienen’. Om geld je leven binnen te halen, is er een andere mindset nodig dan je nu hebt. Ik leer je welke mindset je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je geld kunt ontvangen en vervolgens de geldstroom naar jou toe in stand kunt houden.

De wens om meer geld op je bankrekening te hebben, is namelijk niets om je voor te schamen!

Wat zou jij doen als je heel veel geld zou hebben?

Ongeveer 100 jaar schreef de Amerikaanse schrijver Wallace Wattles: “Wat er ook gezegd mag worden over geld dat niet gelukkig maakt, het blijft een feit dat het niet mogelijk is een écht volmaakt of succesvol leven te leiden, tenzij men rijk is.”

Ook schreef Wallace: “Er is niets verkeerd aan het verlangen om rijkdom aan te trekken. Het verlangen naar rijkdom is eigenlijk het verlangen naar een rijker, volmaakter en overvloediger leven. Dat verlangen is lovenswaardig. Het zou raar zijn wanneer een mens niet naar meer overvloed in zijn leven zou verlangen.”

Ik ga er dus gemakshalve vanuit dat iedereen verlangt naar een rijker, volmaakter en overvloediger leven. Ondertussen heeft het grootste deel van de mensen GEEN overvloed aan geld. Van mijn mentor Bob Proctor leerde ik: 5% van de mensen bezit 95% van het geld. Er is geld genoeg in de wereld! En ik kan je uitleggen hoe jij jouw portie kan claimen!

Wat gaan we onder andere tijdens de workshop doen?

  • We gaan inzoomen op hoe jouw manier van denken bepaalt hoeveel geld er in jouw leven is.
  • We bespreken welke beperkende gedachten jij over geld hebt en hoe die zijn ontstaan.
  • Vervolgens ga ik je vertellen wat de juiste mindset is om geld je leven binnen te halen, door je heel precies uit te leggen hoe de mind werkt.
  • Tot slot help ik je te ontdekken wat je moet DOEN om geld te manifesteren. Je redt het namelijk niet met het lezen van Think and grow Rich bijvoorbeeld; je moet heel consequent gaan toepassen wat je leert. Zonder actie heb je geen resultaten.

Dus:

Verlang jij naar meer geld in jouw leven? Doe dan mee aan de workshop om te weten te komen hoe ook JIJ geld in je leven kunt manifesteren!